31 jan. 2009

Diskmaskin undanbedes

Idag blev det loppis och lunch i Skarpnäck. Misskatka gjorde det största kapet men jag fick med mig fem fina tallrikar och dessa ska jag inte diska sönder i diskmaskinen...
Imorgon ska min mor på auktion och jag hittade 3 lampor i katalogen varav en Saturnuslampa som skulle göra sig i hallen i nya lyan så nu hoppas jag på positiva sms imorn .

30 jan. 2009

Helg, loppis rock n´ roll

Härligt med fredag! Imorgon blir med loppis och lunch med trevligt sällskap.
Adiam Dymott är galet bra och jag hoppas att hennes debutalbum blir en flipp. Singeln är det i alla fall.

27 jan. 2009

Rea på Kungsholmen

Ikväll ska jag iväg med kollegorna och äta middag på Kungsholmen som har 50 % rabatt på all mat och sedan blir det bowling och öl.

Tips på aktivitet till helgen är ett besök på Nordiska Museet där en utställning om svenskt modefotografi från 1940-talet till idag visas.

26 jan. 2009

Kreativitet

Jag arbetar på en webb/inhousebyrå som projektledare och Langiz som är en grym kreativ flashutvecklare hos oss var lite extra kreativ idag och knåpade lite med våra visitkort (Han ska byta jobb och har inte så mycket att göra just nu). Han har även gjort en fin tavla åt S som jag kan visa upp här när vi flyttat.

24 jan. 2009

Älskade papper

Jag sitter framför datorn 8 tim per dag på jobbet och sedan 1-2 timmar hemma varje kväll. Den tid som inte ägnas åt S eller fix hemma och sånt går till att läsa böcker och tidningar. Jag har alltid en bok på gång och jag prenumererar och köper en massa tidningar varje månad. Dessa tidningar är de jag alltid köper men det blir ofta ett par till varje månad.

23 jan. 2009

Amarone

Jag fick en flaska Amarone av en kollega förra veckan för att jag hade styrt upp lite grejer åt honom. Nu har den stått på skrivbordet i en vecka och jag har fått höra flera gånger att "Åh vems Amarone? Det vinet är jättegott, etc etc"

Ikväll blir det hembakt pizza och dyrvin (passar bra till lamm sägs det men en annan är ju vego så pizza blir nog också bra till). Jag brukar köpa vin för max 100 kr och detta kostar 300 pix så nu ska det njutas.

Luftas ska det också, mycket viktigt.
Trevlig helg!

22 jan. 2009

TV Junkie

Vi ser mycket TV hemma hos oss och när vi nu flyttar så ska jag köpa denna fina affisch hos Sammy Rose som för övrigt har en blogg som jag följer med samma namn http://sammyrose.blogg.se/

19 jan. 2009

Golv

Jag surfar runt på olika sidor och kollar golv för fullt. Vi måste byta golv i köket och ev i något annat rum. men till köket funderar jag på rutigt linoleumgolv, plattor i grå/vitt eller svart/vitt eller ett gummigolv. Gummigolvet är jag dock lite osäker på om det är lätt eller svårstädat.

17 jan. 2009

Bumling

Häromdagen blev det ett spontant Blocketköp, en mässingfärgad Bumling. Rastret var inte helt okej men som tur var hade jag ett hemma som passade. Längtar till nya lyan, där kommer den bli perfekt.

Skepp det blev


Jepp det blev ett skepp med mina syskons initialer på skrovet. Det gjorde som vanligt väldigt ont och jag svällde som vanligt upp väldigt, väldigt mycket efteråt. Jag får som vätskeansamling och blodutgjutelse nedanför tatueringen. Vet inte om jag är sjukt känslig eller så för ingen annan jag känner får så. Men men det försvinner efter några dagar. (det gula runt om är något slags bleknande blåmärke...)

13 jan. 2009

Sjuan vs Eames

Sedan vi fått beskedet om en större lägenhet så har jag naturligtvis inrett och möblerat lägenheten flera gånger i mitt huvud. Just nu är jag inne på matsalsdelen som vi ska ha i vardagsrummet. Bordet får nog till en början bli ett 50-talsbord som vi redan har men som man måste ha duk på men stolar däremot måste vi köpa. Jag är ganska sugen på några Sjuanstolar eller nyproducerade Charles Eames-stolar med träben.

Min snälla kollega Tobey har fixat en ny fin header till mig som ni ser ovan.

8 jan. 2009

Yes!


Nu i kväll fick vi besked om att vi har fått en 4:a på 92 kvm. Vi har för närvarande en 3:a på 63 kvm som vi trivs i men jag längtar efter mer space och ett extra rum som vi kan ha som gäst-, sy- och datarum.

Nu gäller det att spara undan en del pengar så att vi kan inreda det som vi vill ha det.

Bilden har jag tagit från http://gbgmamman.blogspot.com

Torsdag

Idag åker A & S upp till Sälen för lite skidåkning. Jag blir hemma och jag ser fram emot det sjukt mycket. Jag ska på konsert, ligga på soffan, hänga med vänner, dricka vin, lägga ansiktsmask och måla tripptrapp-stolen svart. Vi får se hur mycket som hinns med...

Om ni som jag läser massor av bloggar som jag så rekomenderar jag Bloglovin´. Där skapar du dig ett konto och klistrar in länkarna på de bloggar du läser och klickar på plusset. Du kan även söka på bloggar under kategorier. Sedan behöver du bara går in på Bloglovin´ så ser du vilka bloggar som uppdaterats senast. Mycket praktiskt. Det finns en dålig grej och det är att det kan strula lite med att lämna kommentarer hos vissa om man använder deras funktion. Men då får man gå in på orginallänken så fungerar det.

7 jan. 2009

Stigs lotus


Vi har sedan tidigare ett gäng tallrikar och assietter i porslinet Lotus som Stig Lindberg har formgivit. Tyvärr har vi varit lata och diskat dem i diskmaskinen så de är inte så fina längre. Men nu har vi fått lite nytt Lotus i grått av min kära mor.

6 jan. 2009

Trettondagsafton


God middag med tortelloni, tomatsås, parmesan och ruccola samt lite vin intogs. Sedan blev det några öl för mig på den lokala puben.

4 jan. 2009

Shop o TV

Idag bytte jag julklappen från A, en väska men modellen han valde var inte helt rätt. Men som tur var fanns det en kvar på Åhlens i Sickla. Jag shoppade även mysbyxor åt S, samt en kjol och en klänning till mig på rean.

I helgen började vi kolla på serien Carnivale som är hur bra som helst, jag rekomenderar den verkligen.

3 jan. 2009

Skepp o hoj

Om två veckor är det dags för en ny tatuering hos Nille som har Salvation Tattoo. Men jag vet inte vad jag ska göra, jag har massor av ideér men det är svårt att sålla. Just för tillfället så ligger ett skepp högst upp men det kan ändra sig snabbt. Lite andra motiv jag funderar på är en uggla, en gammal symaskin, rosor, gypsytjej mm.

1 jan. 2009

2009

Gårdagen blev lugn. God middag hos gravida vänner, vi sköt av en massa raketer och sedan såg vi alla filmen Cars med S. Tolvslaget firade vi hemma med ett glas champagne. Idag är alltså vi pigga och resten av världen trötta, typ.

En riktig skateboard måste snart införskaffas till S, han börjar fatta grejen och har riktigt bra balans.
Related Posts with Thumbnails