30 juni 2009

Söker nytt hem

För någon månad sedan köpte vi en kökssoffa på loppis i röd galon då jag varit övertygad så länge om att det var soffa vi skulle ha i köket. Men nej, jag tror inte det längre, det känns inte bra och det ser inte så bra ut. Den får nog se sig om efter ett nytt hem.

24 juni 2009

West Coast Riot

Om några timmar blir det tåg ner till Göteborg och West Coast Riot. Det kommer att bli musik, sol, öl och häng med härliga vänner. Me like!

21 juni 2009

Långhelg

Jag har varit ledig i typ fyra dagar och haft det så himla bra. Mycket häng med släkt och vänner, god mat och inte alltför mycket regn.

På loppisen i torsdags så blev det lite småfynd, bland annat en fin filt.

På midsommardagen blev det en tur till Tyresö slott för lite promenad i solskenet.

Och idag blev det cruising med chevan hela dagen. Åh vad livet är härligt vissa dagar!

15 juni 2009

Fler hyllor och burkar



I helgen blev det en snabb sväng till loppisen en tunnelbanestation bort. Det var mest skrot men det blev två ganska fina burkar. Vi har också fått upp lite hyllor i köket. Stringhyllan köpte jag på Tradera för 50 kr för 2 år sedan. Hyllorna mellan skafferiet och fläktskåpet är ett furuplan jag hittade i grovsoprummet som jag betsat.

Drömmen just nu är en bra systemkamera och en fotokurs. Kommer detta att hända? Nope.

12 juni 2009

Feminist javisst

Idag har jag träffat tre härliga vänner och en liten Frans på 3 månader. För några år sedan fick jag denna fina burk av Frans mamma som jag förvarar mitt godaste te i, Earl Grey...



11 juni 2009

Jobba jobba jobba

Jag trivs bra på nya jobbet men det är väldigt mycket att göra så jag har inte riktigt tid eller ork att uppdatera bloggen så mycket. Men idag har jag varit på Svenskt Tenn så förhoppningsvis kommer det snart ett hallmöbel 3-inlägg. Lite hyllor har också kommit upp i köket men jag måste fixa lite först innan det fotas.


Vi behöver en ny tvättkorg och jag vill ha en turkos. Jag trodde att Rice hade en men jag har inte hittat någon. Nu hittade jag en svart på Åhlens som kan duga men den verkar var slut överallt.

10 juni 2009

Tävling hos Lady Thirty


Jag skulle gärna vinna ett porträtt av mig själv, ego som jag är. Håll tummarna och eller gå in och var med du också. Lady Thirty

5 juni 2009

Hyllor hemma







Det ska sättas upp hyllor i gästrummet och i köket men det blir liksom aldrig av. Fler hyllor och mer prylar ,ja sånt gillar jag.

3 juni 2009

klöver o hjärtan

Idag är det fest på nya jobbet med tema midsommar och huvudbonad. Huvudbonad glömde jag förstås men får låna en av VDn verkar det som. 

Hjärt-tyg från loppisen i helgen som kanske ska blir rutor i ett lapptäcke framöver samt en fin bricka från Hoffan.

2 juni 2009

14 år

För 14 år sedan regnade det hela dagen men på kvällen blev det solsken och jag och A hade vår första riktiga dejt,  picknick med vegobaguetter, surt vitt vin och jordgubbar. För 5 år sedan friade han men vi har ännu inte gift oss. Vi har bott ihop i 13 år på 6 olika adresser, åkt på otaliga musikfestivaler och bilträffar, rest lite, köpt 4 bilar varav två amerikanare, festat, bråkat och blivit sams. 

Det absolut bästa är att vi har fått S.
Related Posts with Thumbnails