30 okt. 2009

Kökfix

Stress framkallar nervryckningar hos mig och just nu är det mycket ryck i mitt ena öga. Inte bra. Men vad som är bra är att jag har lyckats förflytta bumlingen in till vardagsrummet ovanför matbordet och fått upp en ny lampa i köket.

Lampan är från IKEA och kostade mig 10 kr på loppis men med en ny turkos sladd så blev den riktigt fin.
I övre vänstra hörnet skymtas en ny gardin jag sydde av tyget - Perssons kryddskåp formgivet av Astrid Sampe.
Nere till vänster syns hörnet på bästa prylen ever. Det är en diskmaskin som numera är på plats och går varm.

27 okt. 2009

Höstskor

Jag gillar hösten, verkligen.
Men det är så trist med regn.
Ändå så köpte jag mig ett par fina låga skor i mocka från Clarks som jag har spanat på i flera månader. Lätt värt.

25 okt. 2009

Helgen som gått.


Vi hade höga förväntningar på dagens loppisutflykt men tyvärr blev det inte så mycket handlat. Men lite grejer kom med hem, bland annat en röd klocka till köket och tygmärke.

24 okt. 2009

Hinner inte riktigt med

Det är mycket på jobbet just nu.
Diskmaskinen ska installeras.
Golv ska läggas i köket.

20 okt. 2009

Pryttelskåp


Ett prylskåp har flyttat in i S rum. Jag köpte det av en gammal dam på Täby bakluckeloppis i somras, hennes man hade snickrat ihop det en gång i tiden och med lite färg och tapet/pappbitar så blev det finfint.

DIY OR DIE

Hello Tiger är en blogg jag gillar och har läst länge. Numera har Tiger även en blogg på Elle Interiör som heter DIY OR DIE. Missa inte den.

17 okt. 2009

Lapptäcksteknik sökes




En kär vän har fått barn och jag har sytt ett lapptäcke till den lille. Jag har sytt några mindre lapptäcken till S för några år sedan men då endast med fleecefilt som bakstycke. Nu slog jag till med att sy i ett vaddtäcke inför vintern. Dock borde jag ha kollat lite mönster innan. Det blev lite vint och snett och kanten blev inte helt lyckad. Men äsch, det är snart både kräk och kiss på det.

12 okt. 2009

Måndagssjuk

Idag är det en vabbdag. Jag mejlar och ringer, S ritar av mig och plogbilar.


Ser ni, nu har jag en grön också, den fick jag av fina Miss Katka.

11 okt. 2009

Cupcakes


Rosa cupcakes med körsbär på toppen bakades igår. Flera fina vänner kom och en av dem hade med sig ett kakfat fyllt med ännu fler cupcakes. Det blev en väldigt trevlig kväll.

9 okt. 2009

Vintage

Fina A gav mig boken Vintage i måndags och i veckan köpte jag mig en fin klänning på Beyond Retro som jag ska ha på mig på mitt kalas i morgon.



8 okt. 2009

köpt och inspirerats...

För några veckor sedan köpte jag fina kort från Studio Violet, de har även en finfin blogg.
Jag blev också sugen på tapetdekoren i form av droppar men jag inspirerades istället (härmade rakt av typ) och gjorde mina egna.

7 okt. 2009

Gott gott

Om en månad flyttar mitt företag kontoret till Söder i Stockholm från trista Kungsgatan. Vi kommer att husera ovanpå Brunogallerian, där ligger också Ljunggrens som serverar god god sushi. Där var vi i måndags. En vegetarisk variant och en Hot spicy tuna.

5 okt. 2009

Trea fyra

Det här pusslet hade jag som liten, i lördags pusslade S ihop det hos min mor. I kväll blir det födelsedagsmiddag med min älskade A men saknar S lite som är kvar i barndomsbyn.

2 okt. 2009

Traktorkaka

A kom hem med en ny sockerkaksform från Nordic Ware, en traktor så klart till motortokiga S. Den är gigantisk och kräver massor av smet och den höll inte helt ihop men god var den.


Related Posts with Thumbnails