29 nov. 2009

Julpyssel

När jag var liten brukade jag tova ull med min mormor eller var det karda tro. Det luktade, ullen var grå och det blev nog mest bara tov, minns inte riktigt. Nu finns det halvfusk, lite rött, lite vitt, ingen lukt. Tova med en nål och vips en flugsvamp.




Lördagkväll

S säger åt mig att lätta på gasen ibland när han måste lyssna på instruktioner mm.

28 nov. 2009

Loppislördag







26 nov. 2009

allt var inte bättre förr


Ugglan ser elak ut och är elak. Det finns andra bokstäver som jag inte ens kan lägga upp bilder på för det är så grovt att jag kanske skulle kunna bli anmäld för nåt. Jag köpte den för 10 år sedan för 1 kr mest för att jag misstänkte att det skulle stå hemskheter i den. Jag hade rätt. Borde kasta bort den.

23 nov. 2009

Barnhelg

Som vanligt är det dåligt med tid. 8 bilder har tagit en lite paus.

Helgen var så bra, vi hann bland annat med ett besök på Kulturhuset som hade en dag för barn i lördags.

21 nov. 2009

IKEA


Jag kom aldrig iväg på utställningen, IKEA på Liljevalchs, men den här boken, IKEA design och identitet, ska jag nog ta och köpa mig.

20 nov. 2009

Palmer bland grovsopor




Ibland fyndar man även i grovsoprummet.

19 nov. 2009

Barnrum - 8 bilder

S rum är ganska litet med det finns många bilar där inne, kanske 200 st.

17 nov. 2009

Extrarum - 8 bilder + 1

Gäst/pysselrummet blir aldrig klart känns det som men jag gillar att ligga där inne och läsa. Att göra collage var inte lätt och nu upptäckte jag att det blev 9 bilder, äsch..

16 nov. 2009

Badrum - 8 bilder

Jag har liksom flera andra (bl a Miss Katka, Nästet, Mrs Lucky) hakat på Errys uppmaning, att visa 8 bilder från varje rum i sitt hem. Jag börjar med det tråkigaste, badrummen. Vi har två stycken men det är omöjligt att ta 8 foton i det ena då allt som finns där är en toalett typ.

13 nov. 2009

Härliga helg

Det får bli minimalt med jobb. Men imorgon blir det Monster Jam på Globen samt middag med härliga vänner.
Kappan jag köpte i somras på favoritloppisen för 20 kr värmer.

11 nov. 2009

Jobbhets

Just nu handlar mitt liv enbart om jobb, vilket innebär kampanjer, deadlines, copy, kundmöten, programmering, feedback, korr och stress. Men det är kul och snart är den värsta toppen över för i år. En svininfluensa skulle ställa till stora problem så idag blir det nog en tur till BVC med S och så ska jag kolla upp när jag kan få mig en spruta. Vi har velat en massa kring denna spruta.
Dessa urfina placeringskort från 40-talet inhandlades i lördags.

8 nov. 2009

Börja blogga

I senaste numret av Hus&Hem finns det en artikel om att börja blogga och Hello Tiger delar med sig av sina bästa tips. Längst ned i höger hörn kan ni se min header, yeah. Men jag kanske borde läsa hennes tips ordentligt för jag tycker att de flesta bloggar är så bra och fina och välskrivna medan min spretar så väldans. Någon hejjare på att skriva har jag aldrig varit.

Själv började jag att blogga för drygt ett år sedan. Mest för att jag läste väldigt mycket bloggar och det kändes bättre att kommentera om man hade en egen själv och det är kul att få visa upp loppisfynd och grejer man fixat med hemma. Jag har ca 70 läsare per dag och ofta landar folk på min blogg efter att ha googlat "ingen fara", "hallmöbel", "saturnus" och "pinnstol".

3 nov. 2009

Schackrutigt

Att lägga in golv var inte helt lätt. Jag hade träningsvärk dagen efter och det blev inte det golv vi egentligen ville ha men det blev ändå helt okej. Allt är bättre än den gamla gula slitna linoleummattan.
Nästa projekt i köket är nya bänkskivor.

1 nov. 2009

Allhelgonahelg



Detta var en bra helg. Besök av lillasyster. Barnvakt. Utgång med vänner. Halloweenpumpa. Tänka på fina döda och tända ljus på Skogskyrkogården. Golvläggning. Besök av bebis på 1 mån. Nikotinfri i 7 dagar.
Related Posts with Thumbnails