24 feb. 2010

Min granne, en TV-kändis

Vad gör Steffo på min blogg undrar ni kanske. Jo han ska lära sig att virka.
Min fina vän Misskatka ska bli TV-kändis. Kolla nyhetsmorgon på TV4 imorgon bitti för då ska hon virka OS-mössan inför hela Svedala.

19 feb. 2010

Längtan

Jag längtar efter mina killar.
Jag längtar efter våren.
Jag ska snart åka buss i 4 timmar.
Jag har bloggtorka.
I´ll be back.
Trevlig helg!

17 feb. 2010

Singel i stan


A jobbar i Göteborg. S har sportlov hos släktingarna. Jag är alltså singel i stan. Det betyder mycket jobb på dagen och häng med vänner på kvällen. I går blev det bio och öl.

Jag fotade med någon ny app i min iphone men nu hittar jag inte bilderna. Det var synd men ett kort fastnade i alla fall.

13 feb. 2010

Favoriter


Vår sänggavel är egentligen ett balkonggolv (har någon sagt) från IKEA. Ljusslingan är en favorit precis som sängborden som nyligen borrats upp. 100 kr för två stycken på loppis.

Förresten, vilken lycka att jag har A och S och alla fina vänner. Jag är en lycklig en.

11 feb. 2010

Kronblomshuset


Utanför Hofors där jag är uppväxt ligger en by som heter Torsåker. Det är väldans fint där och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där, kanske. Där finns ett hus som i folkmun heter Kronblomshuset. Elov Persson bodde där en gång i tiden, han som alltså skapade den mindre bra serien Kronblom.
Huset är nu till salu. Där vill jag inte bo. Men tänk att man kan köpa ett stort K-märkt fint hus för pengar man inte ens får ett ruttet radhus för i min förort.

7 feb. 2010

Mattan

Till sist så fick vi tag på mattan. Av någon anledning köpte vi den aldrig på IKEA när den fanns i sortimentet. Men plötsligt så händer det.

5 feb. 2010

Loppisbegär

Jag tror jag är sjuk. Loppissjukan alltså. Det har blivit alldeles för lite besök på sådana på sistone och jag har inte råd att shoppa nytt och dyrt just nu.


Igår syndade jag och åt det jag älskar mest. De är hembakade och lite brända men mycket mycket goda och fullständigt icke-GI.

4 feb. 2010

Snögubbsväder

Möten och möten ledde till kraftig huvudvärk. Men alvedon och snögubbar verkar hjälpa lite.
I går var jag på Nalen där Stora Bloggpriset delades ut, tillställningen var väl sådär. Jag var där med kunder och gick inte vidare till efterfesten men Emmas designblogg vann och det var skoj. Själv stod jag mest och ojade mig över de mycket unga och mycket lättklädda modebloggerskor som var där samt tittade efter andra bloggerskor mer i min smak men dem kunde jag tyvärr inte finna.

2 feb. 2010

Lite om mig

Det här med awarder och kedjebrev tycker jag sådär om. Men nu kör vi en. Den har jag fått av LadyThirty. Jag tycker att det är roligt att läsa lite kort fakta om andra bloggare så här kommer lite om mig.

7 intressant (?) fakta om mig:
- Jag är feminist
- Jag äter GI-kost men det händer absolut ingenting, jag kan ha gått upp ett kilo den senaste månaden.
- Jag är utbildad hudterapeut
- Jag har en ingenjörsexamen från KTH
- Jag har en spindel intatuerad i huvudet
- Jag har dansat med kungen
- Jag ogillar komedier

Jag ger den inte vidare till 7 andra bloggare utan till alla som jag kommenterar hos. Jag vill gärna att ni skriver 7 intressant fakta om er själva oavsett award eller ej.
Related Posts with Thumbnails