31 mars 2010

Påsklov


Det är mycket jobb nu, vi ska leverera en hop av kampanjer de närmaste två månaderna och det är roligt men tajt med tid förstås. Som vanligt.

I morgon åker vi upp till Östersund eller närmare bestämt Frösön och det blir säkert en sväng till Åre också. Skönt med lite längre ledighet. Glad Påsk!

29 mars 2010

Dagens tips


Hello Tiger är en blogg jag gillar. Mycket. Hon har även en hel del andra bloggar och projekt igång och en av dem är Scandinavia with love. Hur bra som helst. Massor av fint och inspirerande på ett och samma ställe. Gillart.

I går köpte jag något fint och ganska dyrt. Bild kommer.

28 mars 2010

Det är utsidan som räknas

Innehållet var helt okej så det kan bli en till eller två i sommar. Den till höger är dock en PET-flaska och det känns sådär men det är förstås bra vid festliga utomhusevenemang.

26 mars 2010

Map Print


A fick lite produkter när samarbetet mellan NK Glas, Porslin & Kök och Hope lanserades.

25 mars 2010

Påskägg

Idag kom det ett stort påskägg till kontoret från en kund. Gott. Tjock.

23 mars 2010

Monsterburgare och sånt


Först skrev jag ett inlägg om ålder och sen ett om att vara konsekvent eller inte och sen ett om nya loppisfynd. Men jag fick inte till det.

Så jag bjuder på en sojaburgare á la monster samt en fin teckning på familjen istället.

22 mars 2010

Jag kan virka, typ


Att virka är något jag önskar att jag kunde, sticka också för den delen. Men för någon vecka sedan så plockade jag fram en virknål och lite garn. En grå sjal till S blev det. Han vägrade dock ställa upp som modell men han säger att den är varm och skön. Tittar man noga så gjorde jag fel i början men det rättade till sig med lite hjälp av virkproffset Misskatka som bloggpausar just nu.

19 mars 2010

Ut med det gamla och in med det nygamla

Vi har haft gamla bakelitbestick i många år. De är fina men knivarna blir allt sämre och bakeliten tar stryk i diskmaskinen. Så nu har vi köpt nytt. Det blev Focus de Luxe - Gense. Besticken formgavs 1955 av Folke Arström och togs åter i produktion 2006.

18 mars 2010

Bästa ungen





Nu på morgonen ringde en förälder på S förskola mig. Bara för att berätta att S är en sådan snäll toppenkille. Hon har två barn, en pojke i S grupp och en mindre pojke. Den lille ville inte släppa hennes hand och grät vid lämningen. Då hade S kommit fram och sagt att pojken kunde hålla hans hand och att han inte skulle vara ledsen och det hade fungerat.
Min unge, den bästa ungen.

16 mars 2010

Mer fint porslin tack



S pekar på bitarna och säger "Att en sån har vi och en sån har vi och en sån..." Jag svarar " Mm men tyvärr har vi inte en sån eller en sån eller en sån..." Sån, sådant?
Ja ni fattar, jag vill ha mer fint porslin.

15 mars 2010

Långklänningen



Min första tanke var att den skulle kapas. Men nej den få nog vara som den är. Nu måste det till en inbjudan till en stor fest eller kanske bröllop.

11 mars 2010

Fantastisk tapet

Om jag hade råd och inte bodde i en hyresrätt. Ja då skulle jag köpa mig några rullar av denna tapet. Det är fantastiska Studio Violets affisch som har blivit tapet och den går att köpa här.

10 mars 2010

Allt, precis allt blir så mycket bättre med sol







Kanske har bloggtorkan gett med sig. Vi får se.
Related Posts with Thumbnails