26 feb. 2009

Åland vs Olle



Jag vill har nya pinnstolar till nya köket. Lilla Åland är förstås en dröm men ekonomin tillåter inte det nu i alla fall. Vi har också kollat på IKEAs kopia Olle och den är ganska fin men vi tyckte att ryggstödet kändes lite rangligt.

25 feb. 2009

Ensam kvar

I dag har det varit en märklig dag, från att ha arbetat på en webbyrå med 8 personer så är jag numera ensam och ska endast arbeta mot externa byråer. Vi får se hur det ska gå men mitt motto att allt löser sig brukar visa sig vara ett bra motto så jag kör på det.

Visar de tre burkarna jag köpte igår. Under den största burken är prislappen från NK kvar. Nedsatt var den också när det begav sig.

24 feb. 2009

Dagens lunch

Tog en snabblunch på kontoret och sedan blev det posten för att posta ett Traderapaket, vidare till Ohlssons tyger för att kolla tyg till "sittsäcken" som snart ska sys. Slutligen blev det en sväng till Myrorna där det inhandlades tre burkar och en kjol. Bild kommer sen.

Jag önskar mig en rosa dalahäst förresten, den går att köpa på Grannas.

22 feb. 2009

Söndag och snö

Idag har jag och A varit trötta, vi var på en stödfest på Café 44 igår och ölen var på tok för billig så idag får man lida för det. Vi tog i alla fall en promenad på eftermiddagen efter att min mor åkt hem med S på hans snowracer och hämtade hyllpapper som jag beställt. Det kommer att bli finfint med sånt i köksskåpen i nya lyan. Jag beställde det från favoritsaker.se

20 feb. 2009

Grattis Nästet!

Nästet - ett hem att trivas i fyller 2 år och lottar ut en fin börs.

19 feb. 2009

Loppisbesök



Denna loppis besöker jag varje gång jag är hem. Hon som har den är pedant och det är perfekt ordning o reda i hela butiken. Denna gång blev det bl a 6 st Ekeby Gunillakrukor samt den till höger som är märkt Sweden Lena.

H&M Home

Idag lanserar H&M sin hemkollektion, H&M Home, jag har kollat igenom sajten och det fanns en del fina grejer men det var inget revolutionerande kanske. Produkterna som Liselotte Watkins har illustrerat trycken till börjar att säljas den 26 feb. Jag har beställt katalogen så vi får se om det blir ett kuddfodral eller två framöver.

18 feb. 2009

Äntligen snö

I fredags styrde vi bilen norrut men vi kom endast några mil efter Uppsala eftersom bilens vänstra drivknut hade lust att pajja just då. Det har kanske varit på g ett tag men vi har kört metoden - förtränga. Den fungerar förstås inte hur länge som helst så imorgon bär det av till Uppsala med 4000 pix i fickan.

Men vi kom upp tack vare snälla svärföräldrar så snö fick vi i alla fall och det var därför vi åkte hem (ja det är hem åt båda hållen).

17 feb. 2009

Utmaning

Misskatka gav en utmaning vidare till mig, där man ska visa den 6:e bilden i den 6:e mappen som man har i datorn. Detta är en bild som är från S 3-års kalas. Vi har en kompis som är grafittimålare och naturligtvis så fick S en air brush-penna för barn av honom. Det resulterade i färg precis överallt förstås men skoj är den.
Jag skickar utmaningen vidare till systeryster.

13 feb. 2009

Fredag


Inte vilken fredag som helst utan den 13:e och idag går en remake av Fredag den 13:e upp på biograferna. Jag har fått en 6:e bild i 6:e albumet-utmaning men den kommer upp efter helgen för idag drar vi Stockholmsbenen upp till snön för lite pulkaåkning, loppisbesök och häng med släkten.

Trevlig fredag!

11 feb. 2009

Old

Min mormor är 87 år och morfar 92 år. Jag träffade dem nästan varenda dag hela min uppväxt så det är väldigt ledsamt att se att de blivit så gamla och bräckliga. Men jag är förstås glad att de fortfarande lever om än nästan på nåder och att jag har så mycket minnen från/med dem.

Min morfar hade det lite trist för några år sedan och började att måla dalahästar med en skakig hand. Han grymtade om att jag skulle kunna måla dem finare men fortsatte ändå att måla. Alla i släkten har nog ett gäng av dessa nu. De har blivit lite luggslitna efter att S lekt med dem men jag älskar dem och de kommer att få stå framme så länge de håller ihop.

9 feb. 2009

Pysselkväll

I dag köpte jag äntligen gummiband så att S kan göra egna armband. Jag tror inte att han har gjort det tidigare men det gick bra och det blev två stycken. Kanske har han ärvt pysselgener från sin mormor som är en hejjare på det mesta. Jag har fått ett gäng av de generna men inte tillräckligt så på torsdag ska Misskatka lära mig att virka och på hennes blogg kan ni se massor av fint virkat.

8 feb. 2009

Kalas

Idag har jag och S varit på 2-års kalas och ätit en god rosa tårta. Snart kommer A hem från Sälen, han har varit där sedan torsdag och är säkert mör i både ben och huvud skulle jag tro.

Igår beställde S kakor och jag bakade för första gången kakor om man bortser från pepparkakor som jag köpt färdig deg till. Det var inte så svårt och de blev riktigt goda så detta kommer jag säkerligen att göra om.

5 feb. 2009

Mer sommar

Mer sommarkänsla. Så här skulle jag vilja ha det jämnt men det vore bättre om det var vår cheva som blev tvättad förstås...

Warszawa

Igår bokade jag och A flygbiljetter till Warzsava. Vi åker dit första helgen i maj i tre nätter för att gå på en bröllopsfest. Jag har aldrig varit där men har hört att det ska vara bra, misstänker dock att vi kommer att få svälta. Det får vi alltid göra när vi åker på semester ut i Europa, vegosar som vi är.

Detta kort är från förra sommaren då S lekte kurragömma med oss ute vid Hellasgården. Resan och kortet får mig att längta efter vår och sommar!

I love...


Den här tröjan fick jag av ett företag som heter Spreadshirt genom mitt jobb. Det var först till kvarn som gällde och jag var snabbast. Tröjan är en killmodell i strl m så den är lite stor men det är okej.
Hmm jag måste verkligen köpa mig en ny mobil med fungerande blixt och mer pixlar. Nästa månad kanske...
ps Ser ni stolarna i bakgrunden, me like, me vill ha

3 feb. 2009

Tapet

I går kväll satt jag runt 3 timmar och surfade runt och kollade in tapeter. Vi kommer nog bara ha tapet i ett eller två rum men åh vad svårt det är att hitta de perfekta eftersom det finns så mycket fint. Tapeten ovan kanske inte skulle passa hos oss men jag gillar den skarpt. Den ingår i en tapetkollektion för Your Wallpaper och är skapad av Grandpa som för övrigt är en mycket nice butik på Söder i Stockholm.

1 feb. 2009

Saturnus

Idag var vi alla tre och kollade in lägenheten som vi flyttar till om en månad. Den kändes fortfarande bra även om vi kommer att behöva göra en hel del innan vi blir nöjda med den.

Det blev förresten en Saturnuslampa, jag fick precis ett sms från min mor. Det är dock inte en 30-talare utan en något nyare variant. Men det duger bra åt oss.
Related Posts with Thumbnails