22 mars 2010

Jag kan virka, typ


Att virka är något jag önskar att jag kunde, sticka också för den delen. Men för någon vecka sedan så plockade jag fram en virknål och lite garn. En grå sjal till S blev det. Han vägrade dock ställa upp som modell men han säger att den är varm och skön. Tittar man noga så gjorde jag fel i början men det rättade till sig med lite hjälp av virkproffset Misskatka som bloggpausar just nu.

6 kommentarer:

Tiger sa...

Jag har en gång lärt mig virka. Jag kanske gick i tvåan. Jag har inget minne av hur man gör. Jag har även lärt mig sticka i olika omgångar. Det minns jag heller ingenting av...

Lady Thirty sa...

bra jobbat :D

ingen fara på taket sa...

Tiger - jag fattar inte att man så fort glömmer bort. Nu när jag testade igen så gjorde jag det med hjälp av ett inslag på Bollibompa... Det säger väl allt om min nivå.

LT - Tack, jag ska nog sätta igång med projekt 2 snart.

Tjuettan sa...

Sweet! Jag vill också lära mig, misskatka å jag pratade om att vi skulle ha virkskola....längre än så kom vi inte. Nu kan ju du visa mig ;)....

ingen fara på taket sa...

21:an - Ja vi får kanske börja ses en dag i veckan och virka och peppa varandra. Vi hade faktiskt en virkskola med Miss K en gång men den gick i ide.

makiato sa...

Men du kan ju! :)

Related Posts with Thumbnails